"Noi si Ceilalti" Prahova

In jos

default "Noi si Ceilalti" Prahova

Mesaj  Admin la data de Lun Noi 17, 2008 10:22 pm

[b]Asociatia “Noi si Ceilalti” Filiala Prahova[/b]

Se prezinta


Tanara, avand “data de nastere” 09.09.2008 si inregistrare fiscala nr. 24513569 iar domiciliul in Ploiesti, Str. M. Eminescu nr.22, Bl. 3, Scara B, Ap.19, Asociatia “Noi si Ceilalti” Filiala Prahova, deja munceste conform obiectivului pentru care a fost creata – promovarea si apararea drepturilor persoanelor seropozitive, prin cele 2 proiecte pe care le deruleaza.

De fapt, unul deja este incheiat si a avut drept scop realizarea unui grup de adolescenti voluntari care sa reprezinte asociatia si care sa lucreze in vederea aplicarii obiectivului acesteia.

Finantat de Directia Judeteana pentru Tineret, proiectul “Tineri suntem toti” a reusit coeziunea unui grup initial eterogen, format din 15 tineri elevi de la 4 licee ploiestene: Al.I. Cuza, Pedagogic, Barcanesti si Liceul de Arte dar si o tanara de la Scoala Post-Liceala Sanitara “Thoma Ionescu”.

Cel de-al doilea este in derulare si este reprezentat de Ghidul de bune practici “PUTERE SI VIATA ALATURI DE PERSOANELE SEROPOZITIVE”, ghid adresat in primul rand cadrelor medicale si cadrelor didactice.
Finantat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, proiectul isi propune informarea si sensibilizarea cadrelor medicale si didactice privind pastrarea confidentialitatii si promovarea atitudinii de nediscriminare fata de persoanele seropozitive.

Pana la o noua intalnire, noi va multumim pentru participarea la acest eveniment atat de important pentru noi, cei ce suntem in plina dezvoltare si va uram sanatate deplina, putere de munca si reusite in tot ceea ce doriti sa realizati.


Pentru dvs.

Iolanda Gheorghiu, Director Executiv, Asociatia “Noi si Ceilalti” Filiala Prahova
Tel. 0724.54.78.70; e-mai: iolanda@upcnet.ro si
Stefana –Oana Costache, Psiholog, Asociatia “Noi si Ceilalti” Filiala Prahova
Tel. 0726.189.266; e-mail: tiffaniro@yahoo.com
Si semnatura financiara a asociatiei este data de Cont IBAN
RO 07 RZBR 0000060011038188 Banca Raiffeisen Ploiesti
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 67
Data de înscriere : 08/02/2008
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://noisiceilalti.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum