Centrul de Informare si Consiliere HIV/SIDA

In jos

default Centrul de Informare si Consiliere HIV/SIDA

Mesaj  Admin la data de Lun Iul 21, 2008 7:34 pm

Centru de informare si consiliere pentru persoanele cu HIV/SIDA
Asociatia "Noi si ceilalti" a organizat astazi, 24 iunie 2008, in incinta Spitalului de boli infectioase si tropicale Dr. Victor Babes deschiderea "Centrului de informare si consiliere".
Evenimentul s-a bucurat de participarea lui Eugen Nicolaescu, Ministrul Sanatatii, dr. Adrian Streinu-Cercel, Director al Institutului National de Boli Infectioase din Capitala, dr. Cristian Banu, Manager al Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Dr. Victor Babes", Iulian Petre, Director Executiv UNOPA si Cristian Rosu, Presedinte UNOPA.

Proiectul isi propune sa asigure suport administrativ si operational pentru derularea unor servicii sociale oferite la nivel local persoanelor care traiesc cu HIV/SIDA din organizatie si comunitate.

In cadrul "Centrului de informare si consiliare" se vor desfasura activitati de indrumare si asistenta pentru persoanele care traiesc cu HIV/SIDA, in vederea obtinerii drepturilor de care beneficiaza, conform legislatiei in vigoare, interventii pentru apararea si promovarea acestor drepturi, informare, educare si suport pentru persoanele seropozitive in vederea reducerii vulnerabilitatii si discriminarii fata de infectia HIV/SIDA.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 67
Data de înscriere : 08/02/2008
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://noisiceilalti.forumz.ro

Sus In jos

default Re: Centrul de Informare si Consiliere HIV/SIDA

Mesaj  Admin la data de Lun Iul 21, 2008 7:40 pm


avatar
Admin
Admin

Mesaje : 67
Data de înscriere : 08/02/2008
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://noisiceilalti.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum